Kristen Stewart tapailee nyt Cara Delevingnen entistä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien sydämet särkyivät kun uutiset malli Cara Delevingnen ja hänen tyttöystävänsä muusikko St. Vincentin erosta alkoivat kantautumaan lehdistön kautta ympäri maailmaa. Mallikaunotar ja muusikko olivat yhdessä suloinen pari, joka tuntui todella erottamattomalta.

Julkkisten keskuudessa pyörii pienet piirit ja nyt näyttäisikin siltä, että tunnettu näyttelijätär on iskenyt silmänsä viehkeään muusikkoon. Twilight-elokuvista tunnettu Kristen Stewart on seurustellut jonkin aikaa Alicia Cargilen kanssa, mutta nykyään hän on kuitenkin viettänyt enemmän aikaa Delevingnen entisen rakkaan kanssa.

Huhut 26-vuotiaan Kristen Stewartin ja 34-vuotiaan St. Vincentin suhteesta saivat tuulta kunnolla alleen kun naiset nähtiin yhdessä moneen otteeseen. Lopulta Stewart otti US Weekly -sivuston mukaan tumman kaunottaren seuralaisekseen myös New York Film Festival -tapahtumassa Certain Women -elokuvan ensi-iltaan.

Kristen in NYC with st Vincent, October 4th ? #kristenstewart

A photo posted by kristen stewart fanpage (@voguestewart) on