Sukupuolensa korjannut näyttelijätär upea näky – myös vahaversiona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sukupuolensa myös korjannut näyttelijä Laverne Cox nousi tähdeksi Orange is the New Black -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee niin ikään sukupuolensa korjannutta Sophia Bursetia. Siviilissä Cox tunnetaan myös realitytähtenä ja televisiotuottajana.

Nyt Cox on saanut vain harvoille suodun kunnian tulla ikuistetuksi Madame Tussauds Hollywood -vahakabinettiin. Vahanukke julkistettiin torstaina, ja paikalla oli luonnollisesti myös tähti itse.

Laverne Cox on tehnyt seksuaalisten vähemmistöjen parissa näkyvää työtä, ja eilen hän osallistui The 2015 BET Awards -gaalaan. Tapahtuman punaisella matolla julkkiskaunotar nähtiin poikkeuksellisen paljastavassa asussa, josta hän oli jättänyt pukematta sekä rintaliivit että paidan.

Splash
Splash
Splash
Splash