Robbie Williams palaa Take Thatiin – riemu repesi fanien keskuudessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Take That -poikabändistä aikoinaan soolouralle lähteneen Robbie Williamsin paluuta yhtyeen riveihin on odotettu kuin kuuta nousevaa. Vaikka poikabändi on esiintynyt lavoilla pienemmällä kokoonpanolla, odottavat ysärifanit Williamsin mukaan tulemista. Se saattaa tapahtuu todennäköisesti vuonna 2018.

Take That juhlii ensi vuonna 25-vuotista uraansa. Yhtyeen keulahahmo Gary Barlow kertoi Hello!-lehden haastattelussa, että yhtye suunnittelee paluukiertuetta vuodelle 2018 ja saman vuoden lopussa ilmestyisi kokoonpanon uusin levy. Miehen mukaan myös Robbie Williams olisi tällöin mukana.

Robbie Williamsia pyydettiin mukaan jo ensi vuodelle, mutta artistin marraskuussa ilmestyvä Heavy Entertainment Show -niminen sooloalbumi sotki suunnitelmat. Robbie Williams liittyi hetkellisesti takaisin Take Thatin riveihin viimeksi kymmenen vuotta sitten.