Adam Levinestä tuli isä – itki lapsen syntyessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adam Levine on tällä hetkellä kiireinen työrintamalla televisiossa ja oman musiikkinsa parissa, mutta hänen tärkein roolinsa alkoi kuitenkin 21. syyskuuta kun hänestä tuli isä. Levine toivotti tervetulleeksi tähän maailmaan hänen vaimonsa Behati Prinsloon kanssa terveen tyttären, jonka syntyessä sekä Levine että Prinsloo kertoivat itkeneensä.

37-vuotiaasta Adam Levinestä tuli isä tytölle, jonka hän ja vaimo Behati Prinsloo nimesivät Dusty Rose Levineksi. Adam Levine kertoi E! News -sivuston mukaan, että osa isäksi tulemisen hienoutta on se, että hän on ollut vanhempi nyt kolmen viikon ajan, mutta ei vieläkään voi sanoa tietävänsä siitä yhtään mitään.

Pienen vauvan kanssa eläessä vanhemmuudesta oppii joka päivä jotakin uutta. Levinen mukaan hän toimiikin paljon vaistojensa varassa, koska ei juuri muuta voikaan. Hän kertoo viettävänsä nyt kaiken vapaa-aikansa kotona vaimon ja tytön kanssa.

 

Dusty Rose Levine 9/21/16

A photo posted by Adam Levine (@adamlevine) on