Taikasauvat tulivat meikkaukseen – käyttäisitkö sinä tällaisia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaamista voidaan joltain osin pitää jopa taikuutena, koska meikin avulla ihmisten ulkonäköä ja kasvojen piirteitä pystytään muuttamaan todella dramaattisesti. Nyt meikkitaikojen tekemiseen ollaan lanseeraamassa oikeanlaisia väliteitä, jotka näyttävät tutuilta Harry Potter -elokuvista.

Storybook Cosmetics on alkanut suunnittelemaan Harry Potter -elokuvien ja kirjojen inspiroimaa kosmetiikkasarjaa ja meikkisiveltimiä. He ovat kehitelleet tuotteita vuoden ja nyt ensimmäiset siveltimet ovat lähellä lanseerauspäivää.

Ihmiset ovat menneet täysin sekaisin yrityksen julkaisemista kuvista, joissa siveltimien muoto näkyy. Siveltimet näyttävät aivan kuin erilaisilta pieniltä taikasauvoilta hopeine kahvoineen. Storybook Cosmetics on myös suunnittelemassa kahdeksan sävyn luomiväripalettia, jonka paketointi näyttää loitsukirjalta.

 

 

Wand brushes will be shipped in your very own Velvet wand pouch!!! We have big updates coming today so STAY TUNED! ❤️

A photo posted by Mandy, Missy & Erin (@storybookcosmetics) on

 

Finalizing the artwork! The countdown begins.

A photo posted by Mandy, Missy & Erin (@storybookcosmetics) on