Uutuuskeksintö yhdistää laskettelun ja liitopuvun – sopii vain hurjapäille!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wingjump-nimisen keskinnön luvataan yhdistävän laskettelun vauhdin ja liitopuvun tarjoaman lentämisen tunteen. Käytännössä kyseessä on erikoisvalmisteinen liitopuku, joka puetaan päälle laskettelun ajaksi.

Wingjump-puvun avulla laskettelijat voivat liitää lyhyitä matkoja hypätessään mäessä olevista hyppyreistä. Keksinnön kehittelijöiden mukaan tavoitteena on ollut myös tehdä laskettelusta turvallisempaa. Wingjumpin avulla laskettelijat pystyvät nimittäin säätelemään nopeuttaan mäen laskun aikana.

Ranskalaiselle Wingjump-keksinnölle haetaan rahoitusta Kickstarter-varainkeruusivustolla. 20.000 euron tavoitteesta on toistaiseksi kerätty kokoon alle 18.000 euroa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat