Beatlesin Yellow Submarinesta virallinen Lego-versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauppojen leluhyllyillä on nähty muun muassa Star Wars, Harry Potter ja Batman-aiheisia Lego-settejä. Nyt tanskalainen lelujätti on julkaisemassa rakennussarjan, joka vetoaa varmasti klassisen rockin ystäviin.

Lego tuo marraskuussa myyntiin The Beatles – Yellow Submarine -rakennussarjan. Sen inspiraationa toimivat brittiyhtyeen samanniminen kappale ja elokuva. Valmis rakennelma on erittäin tarkka kopio animaatioelokuvassa nähtävästä keltaisesta sukellusveneestä.

Yellow Submarinen mukana ovat tietenkin Lego-versiot kaikista neljästä The Beatlesin jäsenestä. Ajatuksen taustalla on Beatles-fani ja musiikkiharrastaja Kevin Szeto, joka ideoi rakennussarjan Lego Ideas -verkkosivulla. Sivustolla kuka tahansa voi jakaa omia ideoitaan uusille Lego-seteille.