Jenna Marbles yllätti videolla – ajeli kaikki kulmakarvansa pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jenna Marbles on yksi YouTuben tunnetuimpia videobloggaajia. Hänen videoillaan on seuraajia jo reilusti yli 16,5 miljoonaa, minkä vuoksi uuden sisällön keksiminen voikin tuottaa välillä hieman paineita. Nainen onnistuu kuitenkin edelleen yllättämään ihmiset tempauksillaan, joista uusimmassa hän päätti ajella kulmakarvansa pois.

Marbles ajeli aluksi puolet kulmakarvoistaan pois sen vuoksi, että hän pystyy piirtämään kulmakarvojensa lopun eri muotoon kuin hänen karvansa kasvavat. Jo tällöin ihmiset olivat huolissaan hänen henkisestä hyvinvoinnistaan ja soittelivat jopa hänen äidilleen kysyäkseen onko Jennalla kaikki hyvin.

Jenna Marbles päätti lopulta ajella kaikki kulmakarvansa pois puhtaasti siitä syystä, että hän halusi hullutella niillä ja piirtää ne täysin eri tavalla. Videolla nainen ajelee kulmakarvat karvanajoterällä, minkä näkeminen saa monilla kylmät väreet aikaiseksi.