5 vinkkiä vaatehuoltoon – näin vetoketju toimii paremmin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Entisaikaan lifestyleohjeita, reseptejä ja elämäntapaneuvoja jaettiin aikakausilehdissä. Nykyisin niksipalstat on korvattu näppärillä videoilla, joita tehtaillaan nettiin tuhansittain. Nyt esittelemme viisi oivaa vinkkiä vaateongelmista kärsiville, kuinka esimerkiksi villapaidasta karannut lanka saadaan nopeasti piiloon.

Vinkkisivusto 5-Minute Crafts on julkaissut Youtubessa videon, jolla nähdään viisi nopeaa vaatehuoltoon liittyvää niksiä. Villapaidasta karanneen langan saa kätevästi piiloon tavallisen pinnin avulla. Sen sijaan rinnuksista irvistävien kauluspaitojen raot saa kiinni kaksipuoleisella teipillä.

Kaikille naisille on varmaan myös tuttu vinkki sukkahousujen silmäpaon pysäyttäminen näkymättömän kynsilakan avulla. Sen sijaan housujen löysään vetoketjuun voi pujottaa avainrenkaan, joka pitää vetoketjua kiinni housunnappiin ripustettuna. Jumissa olevan metallivetoketjun voi liukastaa kynttilän avulla hieromalla kynttilän vahaa hammastuksiin.