Mies lähti ensikerran yksin lomalle – vaimon tempaus leviää verkossa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurkaupungissa yksin matkustaminen voi olla ensikertalaiselle hankalaa, mikäli on tottunut esimerkiksi puolison läsnäoloon lomareissuilla. Jim Gip -niminen mies matkusti taannoin ensi kertaa yksin Las Vegasiin, mutta onneksi vaimo piti huolen siitä ettei hän päätyisi matkallaan pulaan.

Daily Mail -lehden mukaan Jimin vaimo, Kim, teki miehelleen kaulaan riipustettavan kyltin. Siinä mieheen törmääville opastetaan, mitä kannattaa tehdä mikäli yksin Las Vegasissa liikkuva Jim vaikutttaa olevan hukassa.

– Nimeni on Jim. Jos näytän eksyneeltä, soittakaa vaimolleni. Jos olen ravintolassa ja vain tuijotan ruokalistaa, olkaa hyvä ja tilatkaa minulle jotain aasialaista ruokaa, mieluiten vaalealla riisillä, kyltissä lukee.

– En ole koskaan ollut erossa vaimostani. Hän tekee kaiken puolestani, teksti jatkuu.

Pariskunnan Brandon-poika jakoi kuvan lapusta Twitterissä, jossa sitä on jaettu yli 35 tuhatta kertaa. Myöhemmin toinen Twitter-käyttäjä jakoi kuvan Jim Gipistä Las Vegasissa sijaitsevassa ravintolassa. Miehen edessä on aasialaistyylinen ruoka-annos, jossa on tietenkin runsain määrin vaaleaa riisiä.