Mies lähti ensikerran yksin lomalle – vaimon tempaus leviää verkossa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurkaupungissa yksin matkustaminen voi olla ensikertalaiselle hankalaa, mikäli on tottunut esimerkiksi puolison läsnäoloon lomareissuilla. Jim Gip -niminen mies matkusti taannoin ensi kertaa yksin Las Vegasiin, mutta onneksi vaimo piti huolen siitä ettei hän päätyisi matkallaan pulaan.

Daily Mail -lehden mukaan Jimin vaimo, Kim, teki miehelleen kaulaan riipustettavan kyltin. Siinä mieheen törmääville opastetaan, mitä kannattaa tehdä mikäli yksin Las Vegasissa liikkuva Jim vaikutttaa olevan hukassa.

– Nimeni on Jim. Jos näytän eksyneeltä, soittakaa vaimolleni. Jos olen ravintolassa ja vain tuijotan ruokalistaa, olkaa hyvä ja tilatkaa minulle jotain aasialaista ruokaa, mieluiten vaalealla riisillä, kyltissä lukee.

– En ole koskaan ollut erossa vaimostani. Hän tekee kaiken puolestani, teksti jatkuu.

Pariskunnan Brandon-poika jakoi kuvan lapusta Twitterissä, jossa sitä on jaettu yli 35 tuhatta kertaa. Myöhemmin toinen Twitter-käyttäjä jakoi kuvan Jim Gipistä Las Vegasissa sijaitsevassa ravintolassa. Miehen edessä on aasialaistyylinen ruoka-annos, jossa on tietenkin runsain määrin vaaleaa riisiä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat