Näyttävä smokey eye -silmämeikki syntyy minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen meikkitaiteilija Wayne Goss pitää YouTube-sivustolla videoblogia, jossa hän kertoo ja näyttää ohjeita ja käytännöllisiä vinkkejä meikkaamiseen. Nyt 38-vuotias Goss on tehnyt arkea ja juhlaa helpottavan videon, jossa hän näyttää minuutissa syntyvän smokey eye -silmämeikin.

Wayne Goss näyttää videolla, miten kiireessä meikkaavat naiset voivat loihtia itselleen erisävyisillä luomiväreillä arkisen ja hieman näyttävämmän smokey eye -silmämeikin. Silmämeikin tekoon ei mene kuin noin minuutin verran kummankin silmän kohdalla, joten meikki on todella nopeasti valmis.

Silmämeikin tekemiseen tarvitaan vaaleaa, keskitummaa ja tummaa tai lähes mustaa hohtavaa luomivärisävyä. Wayne Goss näyttää miten silmämeikki syntyy nopeasti kahden siveltimen avulla tehden kapeammalla siveltimellä varjostuksia ja leveämmällä siveltimellä häivytyksiä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat