Sara Forsberg luopui vegaaniudesta lääkärin määräyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen nettisensaatio ja artistina uraa luova Sara Maria Forsberg on tullut alunperin tunnetuksi suositusta videoblogistaan. Forsberg kertoi noin kuukausi sitten lähes 800.000 seuraajalleen miten hänestä tuli vegaani. Nyt nainen kertoo palanneensa kuitenkin takaisin entiseen ruokavalioonsa ja aloittaneensa lihansyönnin uudelleen.

Sara selitti aiemmin seuraajilleen miten ja miksi hän ryhtyi kaikkiruokaisesta vegaaniksi. Hän ei enää halunnut syödä eläimiä, minkä vuoksi hän poisti kaikki eläinperäiset tuotteet ruokavaliostaan. Nyt Sara on kuitenkin joutunut lääkäreiden määräyksestä syömään uudelleen myös lihatuotteita.

Sara on kärsinyt ruoansulatusongelmista, jotka lopulta vain pahenivat täysin kasviperäisen ruokavalion myötä. Hän antoi keholleen kaksi kuukautta aikaa totutella uuteen ruokavalioon, mutta terveydentilan muuttuessa yhä huonompaan suuntaan hän joutui luopumaan ruokavaliomuutoksestaan.