James Franco puski kuvaajaa päällään – kuvaaja haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen kirjailija ja näyttelijä James Franco on tunnettu muun muassa Hämähäkkimies-elokuvista ja vuonna 2010 julkaistusta tositapahtumiin perustuvasta 127 tuntia -elokuvasta. Nyt näyttelijää vastaan on nostettu kanne pahoinpitelyn vuoksi.

Valokuvaaja David Tonnessen on nostanut 38-vuotiasta Francoa vastaan oikeusjutun. Tonnessen väittää, että näyttelijä pahoinpiteli häntä Lana Del Reyn konsertissa. Franco oli kuvaajan mukaan katsonut häntä silmiin virne kasvoillaan, minkä jälkeen hän oli hyökännyt kuvaajan päälle.

Tonnessen on Variety-sivuston mukaan kuvaillut, että Franco syöksyi häntä kohti pää edellä ja tönäisi miehen voimakkaasti kumoon puskien häntä päällä vatsaan. Tämän jälkeen näyttelijä oli juossut pois paikalta ja kuvaaja oli kuljetettu sairaalahoitoon. Mies oli saanut puskemisesta sanojensa mukaan pysyviä fyysisiä ja psyykkisiä vammoja.