Koskettava video: Elefantti riensi miehen avuksi jokeen!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hellyttäviä esimerkkejä, joissa eläimet auttavat toisiaan. Nyt videolla nähdään koskettava tilanne, kun elefantti luulee miehen olevan pulassa veden varassa ja rientää auttamaan häntä joesta rannalle.

Kham La -niminen elefantti asuu Thaimaassa elefanteille tarkoitetussa luonnonpuistossa. Videolla nähdään suloinen tilanne, kun Darrick-niminen mies kelluu vedessä virran mukana eteenpäin, jolloin nuori elefantti luulee miehen olevan pulassa ja rientää auttamaan.

Ihmisiä on koskettanut suuresti se, miten ihanasti pieni elefantti rientää miehen avuksi voimakkaasti virtaavaan jokeen. Elefantti auttaa Darrickin rantaan ja seisoo aivan rannan tuntumassa, että mies pääsee elefantista kiinni pitäen kuivalle maalle. Elefantti ei tosin tainnut huomata, että miehellä ei ollut mitään hätää.