Tyttö varoittaa Twitterissä: ”Älä tee tätä haastetta tai kuolet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa alkoi leviämään kesällä haaste, jossa videobloggaajat kuvasivat videolle kun he laittavat jotakin tuotetta kasvoilleen tai kynsiinsä sata kerrosta. Haaste lähti leviämään nopeasti eikä kulunut aikaakaan kun sitä sovellettiin jo muuhunkin kuin kosmetiikkaan.

100 kerrosta -haasteen videoita on nähty jo kyllästymiseen saakka, mutta nyt haaste on ottanut vaarallisen käänteen. Ihmiset ovat alkaneet pukemaan ylleen sata kerrosta vaatteita, mikä ei olekaan ollut niin hupaisa kokemus kuin olisi voinut ajatella.

Andrea-niminen tyttö on julkaissut Twitter-kanavallaan varoittavan esimerkin siitä miksi kyseistä haastetta ei kannata kokeilla silloin kun on yksin kotona. Nainen ei saanut vaatteita enää pois yltään, hänen oli hankalaa hengittää ja sanojensa mukaan hän ajatteli kuolevansa.