Rockstar Games vahvisti huhut: Red Dead Redemption saa jatkoa

Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockstar Gamesin villiin länteen sijoittuvalle Red Dead Redemption -suosikkipelille on odotettu jatkoa jo vuosien ajan. Nyt fanien rukouksiin ollaan viimeinkin vastaamassa.

Rockstar Games jakoi ensin Twitterissä kuvan yhtiön logosta punaisella pohjalla. Seuraavana päivänä yhtiö twiittasi kuvan, jossa nähdään seitsemän villin lännen tyyliin pukeutunutta hahmoa punaisen värisen taivaan edessä. Yhtiö on sittemmin vahvistanut huhut Red Dead Redemptionin jatko-osasta verkkosivuillaan.

Tulevasta pelistä tiedetään toistaiseksi melko vähän. Uproxx-sivuston mukaan huhtikuussa verkkoon vuotanut kartta kuitenkin viittaa siihen, että jatko-osa sijoittuu aikaan ennen edellistä Red Dead Redemption -peliä. Kartta myös vihjasi pelin sijoittuvan Yhdysvaltojen Eteläosiin, Louisianan osavaltion alueelle.

Verkossa julkaistun kuvan perusteella pelissä olisi useampi päähenkilö. Huhujen perusteella pelihahmoa vaihdeltaisiin Rockstarin Grand Theft Auto 5 -pelin tapaan. Rockstar Games on vahvistanut, että Red Dead Redeption 2 tulee sisältämään moninpeli-ominaisuuden.

Red Dead Redemption 2 -traileri tullaan julkaisemaan 20. lokakuuta. Itse peli ilmestyy PS4 ja Xbox One -laitteille syksyllä 2017.