Suomalaisvideo leviää verkossa – Pingistaiturit esittelevät hämmästyttäviä temppuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pingis on paljon muutakin kuin pelkkä kahden henkilön välinen nopeatempoinen urheilulaji. Taitavimmat pelaajat osaavat tehdä pingispalloilla ja -mailoilla upeita temppuja, jotka näyttävät parhaimmillaan uhmaavan painovoimaa.

Pingistemppuihin erikoistunut suomalaisjoukkue Pongfinityn verkossa julkaisema tuore video on herättänyt kansainvälistä hämmästystä verkossa. Videolla joukkueen jäsenet esittelevät upeimpia pingistemppujaan.

Pingispallolla muun muassa avataan Coca Cola -pullo, sammutetaan kynttilä ja rikotaan kananmuna. Varsinaisissa otteluissa pisteitä kerätään mitä hämmästyttävimmillä liikkeillä. Videolla esiintyvillä taitavilla pelaajilla onkin Pongfinityn Youtube-kanavan mukaan taustaa Suomen maajoukkueessa.