Kim Kardashian poistui viimein kotoaan – ei ole vielä entisensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian joutui Pariisissa aseellisen ryöstön uhriksi, minkä jälkeen hän ei ole suostunut poistumaan Los Angelesin kodistaan sen jälkeen kun hän on sinne saapunut. Nyt nainen nähtiin kuitenkin ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon kun hän pistäytyi ulos nopealle iltapalalle.

Mirror-lehden mukaan paparazzit onnistuivat kuvaamaan Kim Kardashianin kun hän astui ulos kodistaan hakeakseen pientä iltapalaa ystävänsä kanssa. Kardashian tunnetaan siitä, että hänen kauneustiiminsä laittaa hänen hiuksensa ja meikkinsä päivittäin todella upeasti, mutta tällä hetkellä ulkoinen olemus ei tunnu naista kiinnostavan.

35-vuotias Kim Kardashian ei selvästikään ole vielä toipunut koitoksestaan. Hän näyttää edelleen alakuloiselta mustassa asussaan eikä nauti median huomiosta samalla tavalla kuin yleensä. Kardashian ei ole vieläkään päivittänyt itsestään mitään sosiaalisen median kanaviin, ja vain aika näyttää koska hän uskaltaa jälleen julkaista kuviaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash