Ana Braga rintavana maastoasussa – povikommando?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta löytyy useita kauniita neitokaisia, jotka ovat menestyneet mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille vielä tuntemattomampi Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta. Viime aikoina Ana on saanut usein paparazzit peräänsä.

Nyt Ana nähdään poseeraamassa kurpitsafarmilla asiaankuuluvassa maastoasussa. Tällä kertaa asu oli kuitenkin poikkeuksellisen paljastava verrattuna muihin vastaaviin.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash