Kaikkien aikojen korjaussarja – pizza käärittiin oluen ympärille

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Vulgar Chef on yksi maailmanmainetta videoillaan niittävistä nettitähdistä. Mies on valmistanut repäiseviä ruoka-annoksia roisilla tyylillään vuosien ajan. Nyt pitsa muuttuu oluttölkkiä ympäröiväksi tölkinviilentäjäksi – vai pitäisikö sanoa tölkinlämmittäjäksi.

Tässä ei ole mitään järkeä. Siksi asialla onkin The Vulgar Chef -nettikokki, joka valmistaa uunissa oluen ympärille leivotun pitsan. Amerikkalaismies ei paljoa täytteillä rehentele ja herkkuun tulee pohjan lisäksi ainoastaan juustoa ja salamia. Taikina kääritään pintin ympärille ja pannaan uuniin.

Annoksessa on kaikki tarpeellinen yhden käden ulottuvilla. Samalla kun kokki siemailee mallasjuomaa antaumuksella, voi hän repiä suupaloja tuoreesta ja juustoisesta salamipitsastaan. Voisiko tämä pikaruoka olla pelastus krapulapäiviin?