Kim Kardashian ei halua palata entiseen elämäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian joutui Pariisissa aseellisen ryöstön uhriksi, minkä jälkeen hän on viettänyt suurimman osan ajastaan neljän seinän sisällä Los Angelesin kodissaan ja äitinsä Kris Jennerin luona. Kardashiania on vasta hiljattain nähty ensimmäistä kertaa ulkona, mutta hän ei silti haluaisi vieläkään tulla nähdyksi.

Splash
Splash

35-vuotiaalla Kim Kardashianilla ei ole mitään suunnitelmia vielä sen suhteen koska hän palaa takaisin sosiaaliseen mediaan ja oman entisen arkensa pariin. Naisen assistentit, ystävät ja läheiset ovat väliaikaisesti ottaneet haltuun naisen sovelluksen, jonka ostaneet fanit ovat tottuneet saamaan uutta sisältöä Kardashianilta päivittäin.

People-lehden mukaan Kim Kardashianilla ei ole minkäänlaista mielenkiintoa enää palata entiseen elämäänsä takaisin ainakaan sellaisena kuin se oli. Kardashian miettii yhä mitä hän haluaisi seuraavaksi tehdä. Hän ei ole sopinut lähitulevaisuuteen yhtäkään julkista esiintymistä.