Katie Price rantalomalla Barbadoksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Katie Price pitää tällä hetkellä hieman taukoa Loose Women -keskusteluohjelman panelistin paikasta. Price on aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa lomailemassa Barbadoksella, jossa he ovat korjaamassa suhdettaan pettämishuhujen jälkeen.

The Sun -lehden mukaan Katie Price otti lomaa töistään korjatakseen suhteensa omaan aviomieheensä. Naisen avioliittoa koetteli viimeksi mediassa kiertäneet huhut, joiden mukaan Price olisi harrastanut seksiä Geordie Shore -ohjelmasta tutun Scotty T:n kanssa.

38-vuotias Katie Price nauttii 29-vuotiaan miehensä kanssa tällä hetkellä Barbadoksen auringosta. Aviopari uusi valansa juuri kolmatta kertaa ja näyttää hyvin onnelliselta polskiessaan meressä. Lomakuvien perusteella näyttää siltä, että suhde on saatu jälleen korjattua ja pettämishuhut on jätetty taakse.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash