Nyt v**tu rauhoitut -yrttitee antaa paremmat yöunet

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kamomillaa on käytetty jo muinaisessa Egyptissä lääkinnällisiin tarkoituksiin. Kamomillasauniosta uutettua teetä käytetään edelleenkin vatsavaivoihin sekä lievän ahdistuksen ja unettomuuden hoitoon. Mikäli ei halua ostaa kaappiinsa tavallista ja tylsää kamomillateetä, voi vaihtoehdoksi harkita Firebox-kaupan uutuustuotetta.

Calm The Fuck Down -niminen tee on yrteistä valmistettua teetä, jota voi nauttia iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Rauhoittavat ainesosat muodostavat tasapainoa levottomaan mieleen. Verkkokaupan sivulla luvataan, että noin 12 euroa maksava teesatsi riittää noin 50 kupilliseen.

Napakalla nimellä varustetussa teessä on kamomillan lisäksi rooibosia, passionin terälehtiä, anista, kanelia, appelsiinia, humalaa, kauraa ja sitruunamelissaa. Tuotteessa ei ole kofeiinia. Mikäli haluaa juoda stressin pois ilman alkoholia, kannattaa kuppiin kaataa rentouttavaa teetä.

tee219102016x
firebox.com
tee119202016x
firebox.com
tee319102016x
firebox.com