Eminemiltä poliittisesti latautunut kappale – tekee uutta levyä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin 44 vuotta täyttänyt räppäri Eminem on yllättänyt faninsa julkaisemalla uutta materiaalia. Artisti julkaisi verkossa tuoreen poliittisesti latautuneen Campaign Speech -kappaleen.

Vaalipuhetta tarkoittavassa Campaign Speech -kappaleessaan räppäri käsittelee muun muassa Donald Trumpia, poliisiväkivaltaa ja joukkoammuskeluja. Ajankohtaisia aiheita käsittelevän kappaleen tausta on erittäin minimalistinen, ja pituutta sillä on lähes kahdeksan minuutin verran.

Eminem myös paljasti Twitterissä työstävänsä parhaillaan uutta levyä. Toistaiseksi on epäselvää tullaanko Campaign Speech kuulemaan tulevalla albumilla, vai onko kyseessä pelkästään verkossa julkaistava kappale. Eminemin edellinen studioalbumi, The Marshall Maters LP 2, ilmestyi vuonna 2013.