Spermasta tehdään herkkuja – erikoinen kokkauskurssi tulossa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruoanlaittaminen on nyt trendikkäämpää kuin koskaan ja monet opettelevatkin taitaviksi kotikokeiksi televisio-ohjelmien, blogien ja verkosta löytyvien lukuisten reseptien avulla. Nyt Lontoossa järjestetään kuitenkin kokkikurssi, jollaista ei ole ennen nähty.

Wonderush-niminen yritys tulee järjestämään Lontoossa kokkikoulun, jossa ruokaa opetellaan laittamaan siemennestettä hyödyntämällä. Kurssilla tehdään alkuruokia, drinkkejä, pääruokia ja jälkiruokaherkkuja, joissa käytetään siemennestettä salaisena ainesosana.

Seksuaalikouluttaja Alix Fox on kommentoinut, että osa voi pitää sperman käyttämistä keittiössä ällöttävänä, mutta osa ihmisistä tulee varmasti kiihottumaan niin henkilökohtaisen ainesosan hyödyntämisestä ruoanlaitossa. Kokkikurssille pitää tuoda omat tai vaihtoehtoisesti kumppanin tai ystävän spermat mukanaan.