Ysärifanit huomio! Vanilla Ice on taas sinkku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosi sitten Suomessa esiintymässä käynyt ysäritähti ja yhden hitin ihmemies Vanilla Ice on eronnut. Noin 16 vuotta naimissa ollut pari on ollut fyysisesti erossa toisistaan jo muutaman vuoden ajan, mutta nyt erosta on tehty viralliset paperit. Parilla on kaksi teini-ikäistä tytärtä.

Vanilla Ice, eli Robert Matthew Van Winkle ja Laura Giaritta ovat allekirjoittaneet eropaperit yhteisymmärryksessä. Pariskunta asuu erillään Yhdysvaltojen Floridassa, Palm Beach Countyssa. Vanilla Ice pidätettiin vuonna 2001 vaimonsa pahoinpitelystä, jonka jälkeen parin välit ovat viilenneet, TMZ uutisoi.

Vanilla Ice tunnetaan kuuluisasta Ice Ice Baby -rap-kappaleesta, joka aikoinaan ylsi Billboard-listojen kärkipaikoille. Vanilla Ice nähtiin myös Adam Sandlerin That’s My Boy -elokuvassa cameo-roolissa. Mies nähtiin tänä vuonna amerikkalaisessa Tanssii tähtien kanssa -televisio-ohjelmassa nimeltään Dancing with the Stars.

#ilovethe90stour best tour EVER.

A photo posted by Vanilla Ice ✅ (@vanillaiceofficial) on