Kanye West suuttui Jay Z:lle: ”Älä soita ja kysy mitä kuuluu!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppärit Kanye West ja Jay Z ovat olleet todella läheisiä ja hyviä ystävyksiä jo vuosikausia. Nyt heidän välinsä ovat kuitenkin viilenneet, mikä johtuu Westin mukaan siitä miten etäisesti Jay Z käyttäytyy häntä kohtaan ja laittaa Tidal-yrityksen bisnekset ystävyyden ja taiteen edelle.

Kanye West kertoi keikallaan yleisölle puhelusta, jonka Jay Z oli tehnyt hänelle Pariisissa tapahtuneen ryöstön jälkeen. West tilitti tuohtuneena: ”Älä soita minulle ryöstön jälkeen ja kysy mitä kuuluu. Jos haluat tietää mitä minulle kuuluu niin tulet käymään kotonamme ja tuot lapsesi leikkimään meidän lastemme kanssa niin kuin olisimme veljeksiä”.

Kanye West oli myös todella vihainen siitä syystä, että Jay Z:n musiikkipalvelu Tidal ja Tidalin kanssa solmittu sopimus on osoittautunut sellaiseksi, että se estää Kanye Westin räppäämisen muiden artistien kanssa. Kanye West ei saa Huffington Post -lehden mukaan sopimusteknisistä syistä vierailla sellaisten artistien kappaleissa, jotka julkaistaan Apple Music -palvelussa.