Khloe Kardashian julkaisi farkkumalliston – fanit järkyttyivät hinnoittelusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian käyttää aina farkkuja, jotka istuvat naisen päälle todella upeasti. Nyt kaunotar on suunnitellut ja lanseerannut oman farkkumalliston, jonka ostamista fanit ovat odottaneet innoissaan. Moni sai kuitenkin pettyä nähtyään tähden suunnittelemien housujen hinnan.

Khloe Kardashianin suunnitteleman farkkumalliston nimi on Good American, mutta fanien mielestä sen pitäisi olla köyhä amerikkalainen, koska sellaiseksi se nuorten mielestä kalliiden farkkujen ostajan tekee. Farkkujen hinnat vaihtelevat 150 dollarista yli 200 dollariin, mikä on nuorten fanien mielestä liian kova hinta farkuille.

Kardashian halusi luoda malliston, jossa jokainen farkkumalli kattaa kaikki koot pienistä suuriin. Nainen halusi antaa jokaiselle naiselle mahdollisuuden ostaa istuvat housut, mutta nähtävästi korkea hinta on kuitenkin rajannut nuoret ja halukkaat ostajat tästä ryhmästä pois. Farkkujen istuvuutta on kuitenkin kehuttu ja naiset, joilla on ollut varaa ostaa Good American -farkut, ovat ylistäneet niitä maasta taivaisiin.

Khloe Kardashian käyttää aina farkkuja, jotka istuvat naisen päälle todella upeasti. Nyt kaunotar on suunnitellut ja lanseerannut oman farkkumalliston, jonka ostamista fanit ovat odottaneet innoissaan. Moni sai kuitenkin pettyä nähtyään tähden suunnittelemien housujen hinnan.

Khloe Kardashianin suunnitteleman farkkumalliston nimi on Good American, mutta fanien mielestä sen pitäisi olla köyhä amerikkalainen, koska sellaiseksi se nuorten mielestä kalliiden farkkujen ostajan tekee. Farkkujen hinnat vaihtelevat 150 dollarista yli 200 dollariin, mikä on nuorten fanien mielestä liian kova hinta farkuille.

Kardashian halusi luoda malliston, jossa jokainen farkkumalli kattaa kaikki koot pienistä suuriin. Nainen halusi antaa jokaiselle naiselle mahdollisuuden ostaa istuvat housut, mutta nähtävästi korkea hinta on kuitenkin rajannut nuoret ja halukkaat ostajat tästä ryhmästä pois. Farkkujen istuvuutta on kuitenkin kehuttu ja naiset, joilla on ollut varaa ostaa Good American -farkut, ovat ylistäneet niitä maasta taivaisiin.