Koira kuulostaa Star Wars -alukselta – upea video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin videosta, johon oli koottu yhteen aivan Star Warsin Chewbacca-hahmolta kuulostavia esineitä. Nyt verkon käyttäjiä on naurattanut video koirasta, joka kuulostaa elokuvasarjasta tutuilta avaruushävittäjiltä.

Youtube-käyttäjä Andrew Saundersin videolla tavataan Geraldine-niminen koira. Omistajiensa luokse palaava koira ilmaisee innostuksensa ääntelemällä varsin erikoisella tavalla.

Geraldinen päästämien äänten on huomattu muistuttavan hämmästyttävän paljon Star Wars -elokuvien Imperiumin Tie Fighter -hävittäjien ääntä. Saunders esitteleekin äänten samakaltaisuutta leikkaamalla koiravideon sekaan pätkiä Star Wars -elokuvista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat