Miehen uimahyppy muuttui mahapläiskäksi – synnytti sateenkaaren

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Veden äärellä sijaitsevat kalliot suorastaan huutavat ja kutsuvat hurjapäitä hyppimään niiden päältä veteen. Tällä kerralla erään miehen hyppy meni kivuliaalla tavalla pieleen, mutta loi taivaalle kuitenkin upean valoilmiön.

Kaverukset ovat olleet kalliolla hyppimässä veteen, jolloin toinen on päättänyt kuvata miehen suorittamaa uimahyppyä. Videolla nähdään miten mies nojaa kalliolta eteenpäin ja on tekemässä eteenpäin kiertäen voltin, mutta se meneekin yli ja muuttuu mahapläiskäksi.

Videolle tallentuu odottamaton näky kun mies osuukin veteen suoraan vatsa edellä. Vettä roiskuu mahapläiskän seurauksena niin paljon, että se muodostaa auringonvalon kanssa yhdessä taivaalle pienen sateenkaaren. Tilannetta kuvaava ystävä ei pysty olemaan nauramatta nähtyään pienen sateenkaaren epäonnistuneen hypyn jälkeen.