18-vuotias Sofia Richie iski 41-vuotiaan elokuvatähden?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lionel Richien tytär Sofia Richie seurusteli kesällä poptähti Justin Bieberin kanssa kuukauden ajan. Suhteesta julkisuuteen singahtanut 18-vuotias mallitypy on nyt nähty intiimeissä tunnelmissa pitkäaikaisesta suhteestaan eronneen 41-vuotiaan Tobey Maguiren kanssa.

Hollywoodin julkkispiireissä kuohuu, kun Spider-Man -elokuvien näyttelijä Tobey Maguire ja korusuunnittelija Jennifer Meyer erosivat 13 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Vaikka tieto erosta tuli julkisuuteen vasta muutama päivä sitten, on näyttelijäkomistus nähty läheisissä tunnelmissa Sofia Richien kanssa jo kolme viikkoa sitten West Hollywoodin 1OAK-yökerhossa. Pusukuvat nousivat julkisuuteen TMZ verkkosivuston julkaisemana.

Tobeyn lähipiiristä kerrotaan, että hän olisi eronnut vaimostaan jo heinäkuussa. Poikamieselämästään nauttiva mies ei kuitenkaan virallisten tietojen mukaan seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa. Omituisemman tilanteesta tekee se, että Sofia Richie on tällä hetkellä Lontoossa samaan aikaan Justin Bieberin kanssa, vaikka pari erosikin vastikään lyhyen tapailun jälkeen.