Blink-182 julkaisi uuden version vilautteluvideosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pop punk -yhtye Blink 182 nousi suuren yleisön tietoisuuteen pitkälti What’s My Age Again -hittinsä ja sen musiikkivideon ansiosta. Vuonna 1999 julkaistun kappaleen videolla yhtyeen jäsenet juoksevat alasti ympäri Los Angelesin katuja.

Blink 182 on julkaissut California-levyllään kuultavan She’s Out of Her Mind -kappaleen tuoreen musiikkivideon. Video saattaa näyttää yllättävän tutulta. Kyseessä on nimittäin uusi versio What’s My Age Again -kappaleen pop punk -videoiden moderniksi klassikoksi nousseesta viuhahdusvideosta.

Tällä kertaa Los Angelesin katuja pitkin juoksee Blink 182:n jäsenten sijaan kolme nuorta naista. Videolla esiintyvät Lele Pons, Hannah Stocking ja Vale Genta ovat kaikki nousseet julkisuuteen sosiaalisen median kautta. Alkuperäisen videon seksikkään hoitajan roolissa nähdään nyt Workaholics-komediasarjan tähti Adam Devine.

Blink-182 julkaisi tuoreimman California-levynsä aikaisemmin tänä vuonna. Yhtyeen jättäneen Tom Delongen tilalla on nykyään alun perin Alkaline Trio -yhtyeessä soittanut laulajakitaristi Matt Skiba.