Poptähti iski upean mallikaunottaren – tyrmäävä näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonas Brothers -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Joe Jonas on hurmannut itselleen todella viehkeän mallikaunottaren. 27-vuotias Jonas on alkanut tapailemaan brasilialaista 23-vuotiasta Daiane Sodré -nimistä mallia.

Joe Jonas on tapaillut Sodréa ET Online -uutisten mukaan jo kesästä lähtien, mutta he ovat alkaneet vasta nyt syksyn kuluessa ottamaan parisuhteensa vakavammin. Pariskunta on yhdessä onnellinen ja aikoo edetä kuitenkin hitaasti ilman sen suurempia julkisia julistuksia heidän seurustelunsa tilasta.

Joe Jonas kertoi juuri julkisesti faneilleen tarinan siitä miten hän menetti kauniille Twilight-näyttelijätär Ashley Greenelle poikuutensa. Mies kertoo suhteistaan ja seksielämästään melko avoimesti, mutta Daiane Sodrén tapailemista hän ei kuitenkaan ole vielä halunnut julkisesti kommentoida.

Work done ? #losangeles

A photo posted by Daiane Sodré??Brazilian Model (@daianesodre) on

#nakdfashion

A photo posted by Daiane Sodré??Brazilian Model (@daianesodre) on

Work done ? #nastygal

A photo posted by Daiane Sodré??Brazilian Model (@daianesodre) on

On set today with @nastygal #nastygal #la ❤️

A photo posted by Daiane Sodré??Brazilian Model (@daianesodre) on