Ensin Samsung, nyt Apple? iPhone 7 syttyi tuleen autossa

Digi · Tim Isokivi

Australiassa tutkitaan tapausta, jossa iPhone 7 -puhelimen epäillään syttyneen tuleen ja aiheuttaneen mittavia vahinkoja. Surffauksen kouluttajana työskentelevä Mat Jones kertoo älypuhelimen aiheuttaneen tulipalon hänen autossaan.

Jones oli jättänyt iPhone 7 -laitteen vaatekasan alle autoonsa työpäivän ajaksi. Palatessaan takaisin hän huomasi savun nousevan ajoneuvosta. Miehen mukaan merkit vittaavat siihen, että ajoneuvon sisällä riehunut tulipalo olisi alkanut iPhone 7 -puhelimesta.

Australialaismiehen mukaan hän ei ollut vahingoittanut puhelintaan millään tavoin ennen onnettomuutta, ja oli ladannut laitetta ainoastaan Applen virallisella laturilla. The Guardian -lehden mukaan Applen edustaja on kertonut yhtiön tutkivan parhaillaan tapausta.