Khloe Kardashian haluaa silikonit – rinnat pienenivät laihtumisen myötä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on kokenut melkoisen muodonmuutoksen viime vuosien aikana. Nainen muutti kaikki elämäntapansa terveellisempään suuntaan, alkoi syömään paremmin ja treenaamaan säännöllisesti henkilökohtaisen ohjaajan avulla.

Parempien valintojen ansiosta nainen alkoi laihtumaan ja hänen vartalonsa pieneni huomattavasti. Laihtumisen mukana myös kaunottaren rinnat pienenivät, mikä ei kuitenkaan tullut miellyttävänä yllätyksenä Kardashianille. Nainen pohtiikin tällä hetkellä rintojensa suurentamista, että saisi jälleen tiimalasivartalonsa takaisin.

Khloe Kardashian ei pidä siitä, että hänen vartalonsa on laihtumisen myötä alapainotteinen. Hän haluaa saada ylävartaloonsakin enemmän muotoja, minkä vuoksi hän harkitsee Daily Mail -lehden mukaan silikonirintojen ottamista.