Taatusti erilainen kihlajaiskuva – black metal -yhtye taustalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuvat John Awesome ja Nydia Hernandez olivat otattamassa kihlajaiskuviaan paikallisessa metsässä, kun he törmäsivät odottamattomaan näkyyn. Joukko mustiin pukeutuneita miehiä oli poseeraamassa metsässä corpsepaint-tyylisissä kasvomaaleissa.

Kävi ilmi, että kyseessä oli paikallinen black metal -yhtye Coldvoid. Bändi oli otattamassa omia promokuviaan samaisessa metsässä. Awesome ja Hernandez saivat idean pyytää yhtyettä poseeraamaan samassa otoksessa heidän kanssaan, ja bändi suostui ehdotukseen.

– Ajattelimme että olisi hauska idea jos he voisivat olla osa kihlajaiskuvaamme. Lähestyimme yhtyettä, ja he lähtivät mielellään mukaan, John Awesome kuvailee ABC News -sivustolle.

– He olivat todella mukavaa porukkaa. Tällaista ei voisi keksiä omasta päästään, mies jatkaa.

Lopputuloksena oli kuva, jossa rakastuneet pitelevät toisiaan käsistä samaan aikaan kuin yhtyeen tummanpuhuvat, miekoin ja kynttilöin varustautuneet jäsenet seisovat heidän taustallaan. Taatusti epätyypillinen kihlajaiskuva jaettiin myös verkossa, ja se lähti arvatenkin leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa.

 

When you find a black metal band in the middle of the forest during your Engagement Session….

A photo posted by Janet Wheeland (@wheelandphoto) on