Mies opetti vaimoa ajamaan autoa – sitten vaimo ymmärsi ohjeet väärin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autolla ajaminen ja sen opetteleminen voivat olla välillä uusille kuskikokelaille todella jännittäviä paikkoja. Opettajan ohjeita tulee kuunnella todella huolellisesti ja keskittyä täysin hänen antamiinsa neuvoihin. Eräs nainen otti opettajan ohjeet kuitenkin hieman liiankin kirjaimellisesti.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies opettaa vaimoaan ajamaan autolla. He ovat oppitunneissa aivan alussa ja harjoittelevat vasta liikkeelle lähtemistä. Mies neuvoo vaimoa käynnistämään auton, laittamaan vaihteen päälle ja lähtemään hitaasti liikkeelle.

Vaimo otti ohjeet todella kirjaimellisesti, eikä ymmärtänyt käyttää omaa maalaisjärkeään. Hän käynnisti auton ja alkoi itse lähtemään todella hitaasti autosta ulos. Lopulta kumpikin alkaa nauramaan vaimonkin huomatessa, että hän ymmärsi ohjeet hieman väärin.