Tyttöä kiusattiin ulkonäön vuoksi koulussa – on nyt menestyvä huippumalli!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Senegalilaiset sukujuuret omaava 19-vuotias Khoudia Diop on tyrmäävän kaunis nainen. Neitokaisen ihonväri on poikkeuksellisen tumma ja näyttää likimain pikimustalta. Rikas ihonväri on nyt avannut tien malliuralle.

Pariisissa kasvanut Khoudia oli kiusaajien suosikkikohde ihonvärinsä takia. Tummakutrista naista saatetaan edelleen pilkata sosiaalisessa mediassa, mutta suurinosa ihmisistä pitää naista ällistyttävän upeana ilmestyksenä. Hän on kuin ihmisten erilaisuuden ja kauneuden puolesta liputtava jumalatar.

– Kasvaessani opin rakastamaan itseäni yhä enemmän ja päivittäin. En kiinnittänyt huomiota negatiivisiin kommentteihin, 17-vuotiaana mallintyöt aloittanut Khoudia kertoo Daily Mailille.

Meet the natural me ?

A photo posted by Khoudia diop (@melaniin.goddess) on