Courtney Stodden yllätti topless-pellenä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keskenmenosta toipuva teinivaimo Courtney Stodden on näkynyt nettikuvissa viime aikoina erittäin paljastavissa asukokonaisuuksissa. Nyt nainen on aloittanut halloweenin juhlimisen pelleksi pukeutuneena. Nainen hyödyntää asuvalinnassaan maailmalla parhaillaan vellovaa klovnimaniaa.

Povipommi on peittänyt kaljunsa peruukilla ja maskeerannut kasvonsa pelottavaksi sirkushahmoksi. Hänellä ei ole lainkaan yläosaa, vaan nännien päälle on vedetty mustat teipit ristiin. Asukokonaisuus on kruunattu reikäisillä polvisukilla, niittikorkokengillä ja lateksihameella.

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai kesällä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias aviomies Doug Hutchinson ovat kertoneet olleensa surun murtamia. Pariskunnan liitto on rakoillut vuosien saatossa, mutta he kertovat raskauden menetyksen lähentäneen heitä.

courtneystodden327102016x
Splash
courtneystodden227102016x
Splash