Näin pizza tulee lämmittää uudelleen – unohda mikroaaltouuni!

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pizza on etenkin suosittua krapularuokaa. Taikinapohjaista ja juustokuorrutteista mättöä riittää yleensä syötäväksi useampaan eri kertaan, mutta pizzan maku muuttuu uudelleen lämmittäessä. Nyt vinkataan tapa, jonka avulla pizzan jämistä saa jopa uunituoretta versiota herkullisempaa.

Monet jo tietävätkin, että pizzaa ei kannata lämmittää uudelleen mikroaaltouunissa. Sen sijaan käyttöön voi ottaa paistinpannun, jonka asettaa liedelle keskilämmölle. Pizzapala pannaan paistinpannuun kuumenemaan noin kolmeksi minuutiksi.

Peitä paistinpannu sen jälkeen foliolla ja lämmitä vielä muutama minuutti. Pizzaa ei siis käännetä pannulla, vaan se lämpenee pohja paistinpannua vasten. Lopulta huomaat, että pizzan pohja on muuttunut rapeaksi ja täytteen juusto on taas suussasulavan venyvää. Mikrossa lämmittäessä pizza muuttuu lähinnä veteläksi mössöksi.

Lähde: PureWow

Uusimmat