Pimppidödö myyntiin Suomessa? Suosikkikauppias innoissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on parhaillaan Minttu-vaimonsa kanssa Yhdysvalloissa, jossa hän tutustuu muun muassa Los Angelesin ja Las Vegasin tarjontaan. Matkalla tehdään myös työtehtäviä tutustumalla paikalliseen tarjontaan.

Ensimmäinen potentiaalinen hittituote onkin jo löytynyt, sillä Sampo ja Minttu esittelivät Facebookissa löytöään, joka voi mahdollisesti päätyä vielä myyntiin myös Jounin Kaupassa.

– Summer’s Eve!! Gotta love Americans! Kaupasta löytyy ”pimppi deodoranttia”!! Tätä otetaan meillekki myyntiin! Tero, ihan saletti verkkokauppa tuote. (Ei mielensäpahoittajille), kauppias Sampo Kaulanen kommentoi innoissaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat