Donald Trump voitti äänestyksen ylivoimaisesti: ”Vuoden pelottavin julkkis”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdsyvaltain presidentinvaalitaistossa republikaaneja edustava miljardööri ja bisnesmies Donald Trump on äänestetty maailman pelottavimmaksi julkisuuden henkilöksi. Kymmenen pelottavimman julkkiksen joukkoon sijoittuivat myös Kanye West ja Miley Cyrus.

Pullotettua vettä myyvä What A Melon -niminen yritys on toteuttanut kyselyn, jonka mukaan Donald Trump on vuoden 2016 pelottavin mediassa näkyvä henkilö. Trump voitti äänestyksen keräämällä peräti 35 prosenttia vastauksista. Toiseksi tuli kykyjenetsintäkilpailuissa tuomaroiva musiikkimoguli Simon Cowell, kolmanneksi julkkiskokki Paul Hollywood ja neljänneksi artisti Kanye West, The Star uutisoi.

Listalle sijoittuivat myös Graig Revel-Horwood, Anne Robinson, Sharon Osbourne, Miley Cyrus, Kim Kardashian ja Katie Price. Kisan voittanut Donald trump herätti äskettäin ihmetystä aborttiin liittyvillä kommenteillaan. Miehen mukaan on vastuutonta, että sikiö revitään kohdusta ulos juuri ennen laskettua aikaa.