Donald Trumpin tähden tuhonnut mies: ”Haluan olla nykyajan Robin Hood”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Donald Trumpin Walk of Famella sijaitseva tähti tuhottiin eilen hakulla pirstaleiksi. Paikalle saapui aamuviiden aikaan rakennustyöntekijäksi pukeutunut James Otis, joka teki presidenttiehdokkaan meriitistä kivimurskaa. Tähti oli noin 30.000 euron arvoinen.

Splash
Splash

TMZ-lehden julkaisemalla videolla tekijäksi paljastunut James Otis ei kadu tekoaan. Päinvastoin, mies on valmis jopa menemään vankilaan tekonsa takia. Mies kuvailee itseään moderniksi Robin Hoodiksi ja poliittiseksi aktivistiksi. Otis aikoo myydä tähdestä irti saamansa osat huutokaupassa ja rahat käytetään oikeudenkäyntikuluihin.

Republikaanipuoluetta edustava miljardööri Donald Trump on noussut viime aikoina otsikoihin seksuaalirikosepäilyjen ja omituisten aborttilausuntojen ansiosta. James Otis kertoo, että miehen rikosepäilyt katkaisivat kamelin selän ja hän halusi teoillaan saada ihmiset heräämään todellisuuteen.