Opiskelijatyttö otti selfieitä rinnat paljaana – sitten kolahti pahasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median myötä räjähtänyt selfie-kuvavillitys saa koko ajan uusia mittasuhteita. Nykyisin innokkaimmat kuvaavat itsestään selfieitä tuntikausia viikossa. Nyt erään yhdysvaltalaisen tytön kuvaaminen on kuitenkin saanut ikävän päätöksen, kun opiskelijatyttö kuvasi paljaita rintojaan.

Ihmisen keskittymiskyky autoiluun heikkenee merkittävästi jo aivan tavallisia valokuvia otettaessa, mutta 20-vuotiaalla Mirandalla oli hieman pidemmälle menevä tempaus meneillään. Hän nimittäin kuvasi auton ratissa itsestään selfie-kuvia rinnat paljaana, kun kuvaaminen loppui kuin seinään hänen autonsa törmättyä poliisiauton perään.

Miranda kertoi poliiseille ottaneensa kuvat poikaystävälleen Snapchatissa. Poliisi oli nähnyt kuinka tyttö asetteli mustaa toppiaan takaisin alas törmäyksen jälkeen. Lisäksi autosta löydettiin avonainen pullo viiniä, joten siitäkin tulee syyte lisää. Miranda odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä 2.000 dollarin takuita vastaan.¨

Splash
Splash
Splash
Splash