Tinder-matchin kuva ällistytti – tausta loksautti miehen leuan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seuranhakusovellus Tinderillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Mark Kowalczykin yllätys oli melkoinen, kun hän huomasi matchin kuvan olleen tutussa ympäristössä otettu. Naisen kuva oli nimittäin napsaistu miehen omassa kylpyhuoneessa.

Yhdysvaltojen Morgantownissa asuva 19-vuotias Mark selasi Tinderiä tavalliseen tyyliinsä, kunnes vastaan tuli samanikäisen Jenna Zagrodniczekin kuva. BuzzFeedin mukaan Mark huomasi heti, että kuva oli otettu hänen omassa kylpyhuoneessaan. Vyyhti alkoi selkiintyä, kun Jenna kertoi olleensa joskus Markin luona bileissä. Kaksikolla oli yhteisiä kavereita.

Myöhemmin Jenna julkaisi Twitteriin kuvan, jossa hän tanssii Tinder-matchinsa terassilla. Mark ja Jenna aikovat tavata halloweenin tienoilla. Nähtäväksi jää, syntyykö samanlaisen kylpyhuonekuvan jakaneelle parille romanssi.