Vaateliikkeen mallinuket krapulassa? Asiakkaat huolestuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallinuket ovat odotettu ja tuttu näky vaateliikkeissä, joissa niihin ei tule kiinnitettyä juuri muuten huomiota ellei niiden päälle ole puettu jotakin erikoista. Nyt erään liikkeen mallinuket ovat kuitenkin kiinnittäneet monien asiakkaiden huomion, koska ne vaikuttavat niin alakuloisilta.

Yleensä mallinuket seisovat poseerausasennossa sen vuoksi, että vaatteet tulevat mahdollisimman hyvin esille. River Island -putiikkien mallinuket istuvat kuitenkin alakuloisen ja huonovointisen näköisenä kyyryssä pitäen jalkoja lähellä vartaloaan halaamalla niitä säärien kohdalta.

Moni asiakas on huomioinut mallinuket ja julkaissut niistä ottamat kuvat Twitterissä. Mallinuket näyttäisivät olevan joko krapulassa tai sitten masentuneita. Osa mallinukeista näytti ottavan myös älypuhelimella selfie-kuvia.

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter