Poliisien ja rekan hurja takaa-ajo – silminnäkijät nauttivat joka sekunnista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Indianan osavaltiossa todistettiin taannoin hurjaa tilannetta, jossa poliisit jahtasivat rekalla karkuun ajanutta miestä. Takaa-ajo tallentui videoksi, joka on sittemmin julkaistu Youtubessa.

Videon kuvanneet miehet olivat ajamassa Indianapolis Boulevardilla, kun he huomasivat rekan kiihdyttämässä perässään. Rekka oli vähällä törmätä heidän autoonsa. Toinen tilanteen autosta todistaneista otti nopeasti kameran esiin, ja alkoi kuvaamaan takaa-ajoa.

Miehet nauttivat selkeästi näkemänsä takaa-ajon joka sekunnista. Periamerikkalaiseen tyyliin he hämmästelevät näkyä ja hehkuttavat jännittävää tilannetta kovaäänisesti videon aikana.

Fox 32 Chicago -uutissivuston mukaan rekkaa ajoi 44-vuotias floridalaismies. Mies taltutettiin etälamauttimella sen jälkeen, kun poliisit pysäyttivät ajoneuvon ampumalla sen renkaat.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat