Bella Hadid julkaisi casting-videonsa – tämä vakuutti Victoria’s Secretin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa määrätietoisesti aloitteleva Bella Hadid sai juuri tiedon, että hän pääsee astelemaan halutulle Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalle. Myös Bellan sisko Gigi sai saman työn, minkä vuoksi siskokset pääsevätkin yhdessä olemaan osa upeaa näytöstä.

20-vuotias Bella Hadid on pitkä, hoikka ja urheilullinen, mutta Victoria’s Secret -enkeleiden tavoin myös hänellä on silti muodot, joilla hän pystyy upeasti kantamaan koristeellisia alusvaatteita. Nyt Victoria’s Secret julkaisi Instagram-kanavallaan casting-videon, jossa nähdään miten Bella sai paikan näytöksessä.

Videolla nähdään alku Bella Hadidin haastattelusta ja pieni videoleike, jossa nainen esittelee mustia alusvaatteita ja omaa kävelyään. Bella Hadid hoiti homman hienosti kotiin ja sai unelmiensa työn itselleen tullessaan valituksi.

Congrats to @bellahadid & ALL the models who are going to PARIS for the #VSFashionShow!! Be sure to watch Dec. 5. #VSFSParis16

A video posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on