Snapchat-miljardööri pokasi supermallin – pari kuin satumaailmasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Snapchat-sovelluksen perustamisessa mukana ollut Bobby Murphy on nykyisin miljardööri, jolla on lähes rajattomasti rahaa. Nyt hän on saanut kainaloonsa poikkeuksellisen kaunista seuraa, sillä Murphy kuvattiin eilen New Yorkissa deittailemassa supermallia.

Bobby Murphy oli nimittäin saanut Halloween-bileisiin seuralaisekseen Victoria’s Secretille mallintöitä tehneen Jasmine Tookesin, joka esitteli aiemmin tällä viikolla kolmen miljoonan euron arvoiset rintaliivit.

Pari oli pukeutunut satumaailman teemaisesti, sillä Bobby ja Jasmine esittivät Aladdinia ja Jasminea. Aika näyttää mihin saakka romanssi vielä johtaa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat