Halloweenin upein huulityyli on tässä – verinen suu meikeillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloween-juhlissa nähdään yleensä raskaita ja kokeellisia meikkaustyylejä, joissa ei säästellä mustan eri vivahteita. Mikäli tänä vuonna haluaa panostaa huulien näyttävyyteen, kannattaa kokeilla teksasilaisen meikkitaiteilijan verisiä huulipunatyylejä.

Tummanpuhuvasta ulkoasustaan tunnettu Veronica-niminen maskeeraaja luo Instagramiin inspiraatioita meikkauksillaan. Zodieac-nimimerkillä kuvia julkaiseva nainen on nyt saanut omasta meikkisarjastaan tunnetun tatuointiartisti Kat Von D:n huomion. Kat Von D hehkuttaa erityisesti neitokaisen vereltä näyttäviä huulipunatyylejä muun muassa Facebookissa.

Halloweenin alkuperäinen tarkoitus on ollut pahojen henkien karkoittaminen uuden vuoden ja sadonkorjuun juhlan aikana. Suomessa vastaavaa juhlaa on kutsuttu kekriksi. Juhlan luonne kuitenkin muuttui kristinuskon levittäytyessä maailmaan ja sitä alettiin kutsua pyhäinpäiväksi. Nykyisin juhlaan liittyy pelottavia naamiaisasuja ja koristeita.

https://www.instagram.com/p/BL-MSftDZri/